WITING KLOPO

Jawoto ing ngarso podo

Salugune wong wanito

Kulo sampun njajah projo

Ing Ngayojo-Surokarto

Mulo akeh wong ayu dasar priyayi

Nanging durung klebu ati

Aduh gusti

Sun rewangi pathi geni

Pitung dino pitung wengi

Leave a Reply

Kalender

May 2011
M T W T F S S
    Jul »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Search

Arsip Artikel

My Twitter

Authors